Barcelona Festival of Song
banner88.jpg

Opcions de pagament

 

oPCIONS DE PAGAMENT

El primer pas és emplenar el formulari d'aplicació, enviar-ho juntament amb els seus materials i pagar 60€ no reemborsables. Tot aquest procés es pot fer 100% online.

En el termini de dos dies vostè rebrà una resposta en la qual se li anuncia si ha estat acceptat, en cas positiu a continuació haurà de pagar la totalitat de la matrícula abans de la data límit escollida. També pot efectuar un pagament mínim de 999€ que li garanteixen el seu lloc en el curs. La suma restant l'ha de pagar dins de la data escollida per gaudir del preu d'aquest termini. 

Oferim tres formes de pagament:

 

Pago complet:

Pago complet de la matrícula

Aquesta és la millor opció per als estudiants que volen assegurar el seu lloc en el Barcelona Festival of Song. El seu eapai estarà garantit.


Pago en 30

Pay en 30: pagament diferit a 30 dies - Requereix un pagament inicial de 999 € 

Aquesta és la nostra opció més popular. Amb un pagament inicial de 999€ vostè assegura el seu lloc en el Barcelona Festival of Song i tindrà 30 dies per pagar el balanç restant. Aquesta opció és la ideal per als participants que necessiten temps addicional per recaptar els fons però que al mateix temps volen assegurar el seu lloc en el festival. Aquesta opció està disponible únicament per als alumnes que es registren abans del 15 de març. 


Pago a quotes

Pagament flexible en 3 quotes

El nostre pla de quotes ofereix flexibilitat i al temps garanteix el contingent en el festival. Vostè farà un dipòsit inicial de 999€ i després pagarà en 3 quotes.


 

Cóm pagar?
 

 

 

Paypal & targeta de crèdit: per facilitar-li la vida oferim la possibilitat de pagament amb targeta de crèdit o Paypal. Recordi que al pagament amb Paypal li ha d'agregar el 3% extra.  Aquesta opció és ràpida i segura i li permet fer el pagament online. Aquest mètode és completanmente segur, ho usem amb èxit des de 2001.

Dipositi el seu pagament en el nostre compte de banc: Pot dipositar els diners en els nostres comptes en els EUA o Espanya sense costos addicionals.

Política de cancel·lacions:

Si cancel·la la seva participació entre l'1 de juny i l'inici del festival se li retindrà el 80% de la matrícula. Cancel·lacions a qualsevol altre moment tenen una retenció del 38% de la suma pagada.