Barcelona Festival of Song
banner21.jpg

Repertori

Repertori

partitura Barcelona Festival of Song.jpg
 
 

El Barcelona Festival Of Song se centra en l'estudi del repertori de cançó artística ibèrica i llatinoamericana. 
Això significa que ens enfoquem en l'estudi escrit per compositors d'Espanya, Portugal i Amèrica Llatina en espanyol, català, portuguès i llengües indígenes de latinoamérica.
També integrem els repertoris vocals relacionats amb l'ibèric que inclouen però no es limiten a la música sefardita, àrab i mediterrània. En termes temporals estudiem els repertoris dels segles XIX, XX i XXI, incloent música escrita per compositors contemporanis.  El festival comissiona cada any la composició d'un nou cicle. 

Existeixen centenars de compositors i obres de l'àmbit iberoamericà que han escrit obres per a veu, desafortunadament la majoria dels cantants no tenen l'oportunitat de conèixer-les perquè aquests repertoris no formen part dels curricula d'universitats i conservatoris. Com resultat els cantants pensen que aquesta música no existeix. Per aquesta raó en el festival li proporcionem als cantants les eines perquè busquin i trobin aquesta música i perquè coneguin elements d'estil per a la seva interpretació.  També vam crear el lloc www.mundoarts.com on els poden comprar les partitures.
En termes temporals estudiem els repertoris dels segles XIX, XX, and XXI, incloent música escrita per compositors contemporanis.  El festival comissiona cada any la composició d'un nou cicle.